Hrát či nehrát si s jídlem? Gurmán nebo gurmet? Hédonismus jakožto východisko společenského opojení. S jídlem roste chuť. Zhltnout neopakovatelnost okamžiku. Dezert místo děkovačky. Pozdní hosti jedí kosti.
My kluci, co spolu chodíme si vás dovolují pozvat na slavnostní hostinu. Staňte se spolustrávníky a usedněte s námi k jednomu stolu. Budete svědky jedinečně kuriózního setkání, ódy na nevšednost a porušování pravidel, která si sami nastolujeme. Zažijte na vlastní kůži improvizovanou hostinu.
Ochutnáte nový rozměr imerzivního a improvizovaného zážitku. Nasytíte se koláží příběhů, akrobacií, tancem a fyzickým divadlem. Každý večer bude jiný a rezervovaný exkluzivně pro padesát hostů. Nastaví zrcadlo společnosti, kde se rozhodně nejí do polosyta a nepije do polopita.
Z jídla se stane rekvizita, partner na jevišti nebo další divák. A z normální hostiny rázem absurdní hra. Nenazkoušené pohostinství se s obratností improvizátorů ponoří do neznámých vod. Utopí se v polévce, nebo se dostanou až k digestivu?
O opravdový gurmánský zážitek se postarají kluci z Na ohni a kouři. Žádné chození kolem horké kaše, protože i ta kaše bude divákovi nabídnuta k nasycení. A jen u ní nezůstane.
Menu na lednových reprízách bude čistě vegetariánské.
Upozornění
- Během představení dochází k přímé interakci s diváky.
- Během představení je možné konzumovat na vlastní riziko občerstvení z baru a mimo něj.
- Představení může obsahovat zbytky korýšů. Jídla mohou obsahovat alergeny.